Gebouwen/inhoud

Huurt u momenteel een kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelpand? Of bent u eigenaar van een bedrijfspand? Het is belangrijk om te overwegen dat schade kan optreden als gevolg van brand of inbraak, zoals verlies van voorraad. Om uw bedrijfspand te beschermen, kunt u een opstalverzekering afsluiten via Van der Laan Assuradeuren B.V. Daarnaast is het raadzaam om uw inventaris te verzekeren met een inventaris- /goederenverzekering, ook wel bekend als een zakelijke inboedelverzekering. Deze verzekering dekt uw bedrijfsmiddelen, zoals gereedschap, machines, computers en elektronica, bijvoorbeeld in geval van schade door brand, storm, water of diefstal.

 

Opstal

Met een opstalverzekering bent u verzekerd voor schade aan uw bedrijfspand. Dit kan schade zijn door brand, waterschade, storm, vandalisme of diefstal. Met de opstalverzekering wordt ervoor gezorgd dat uw pand hersteld of herbouwd kan worden.

Standaard uitsluitingen:
  • Schade veroorzaakt door opzet
  • Schade veroorzaakt door slecht onderhoud
  • Schade veroorzaakt door illegale activiteiten
  • Schade veroorzaakt door natuurrampen

 

Inventaris en goederen

Inventaris en goederen zijn twee verschillende producten, maar via Van der Laan bieden wij een inventaris-/goederenverzekering aan als combinatie. Dit zorgt ervoor dat u verzekerd bent voor schade aan uw inventaris (bedrijfsmiddelen), maar ook uw goederen zoals een handelsvoorraad. Met een inventaris-/goederenverzekering bent u gedekt in geval van schade door brand, waterschade, vandalisme of diefstal.

Standaard uitsluitingen:
  • Schade veroorzaakt door opzet
  • Schade veroorzaakt door slecht onderhoud
  • Schade veroorzaakt door illegale activiteiten
  • Schade veroorzaakt door natuurrampen

 

Glasverzekering

U kunt ook kiezen om het glas in het bedrijfspand los te verzekeren. Bijvoorbeeld wanneer u een pand huurt en zelf zorg dient te dragen voor een glasverzekering of wanneer u in uw winkel vitrines en toonbanken heeft. Met de glasverzekering via Van der Laan Assuradeuren B.V. kunt u verschillende soorten glas verzekeren tegen breukschade aan het glas.

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op en laat u adviseren!

Cookie instellingen