Rechtsbijstand

Als ondernemer bent u er zich van bewust dat fouten maken onvermijdelijk is in elke werkomgeving. U begrijpt als geen ander dat de financiële gevolgen van deze fouten zo ingrijpend kunnen zijn dat ze het voortbestaan van uw onderneming in gevaar kunnen brengen. 

Het nut van een rechtsbijstandverzekering is dat het u financiële bescherming biedt en u toegang geeft tot juridische bijstand wanneer u die nodig heeft. Het kan helpen om de kosten van juridische procedures te beperken en kan een belangrijke rol spelen bij het verdedigen van uw rechten en belangen in een juridisch geschil. Het hebben van een rechtsbijstandverzekering biedt u daarnaast ook gemoedsrust, wetende dat u kunt rekenen op juridische ondersteuning wanneer dat nodig is.

Met een rechtsbijstandverzekering via Van der Laan Assuradeuren B.V. kunt u er tevens voor kiezen om zowel uw bedrijf als particulier te verzekeren van rechtsbijstand.

 

Het Team Juridische Zaken:

Naast een standaard rechtsbijstandverzekering hebben wij een unieke samenwerking met Het Team Juridische Zaken (voorheen LegalXs). Dit is geen rechtsbijstandverzekeraar, maar een bedrijf waarbij u altijd een beroep kunt doen op een advocaat bij een juridisch conflict. 

Een aantal voordelen is; u kunt overal voor bellen en er zijn niet allerlei uitsluitingen van toepassing. U kunt ook contact opnemen over een al bestaand of te verwachten juridisch geschil, terwijl dit op een reguliere rechtsbijstandverezekering is uitgesloten. 

U betaalt periodiek de kosten voor het abonnement en alle juridische hulp daarna is gratis. Enkel als er een juridisch conflict voor de rechter zou komen, moet u nog wel de kosten van een advocaat betalen, maar tegen een gereduceerd tarief. Bovendien bestaan de kosten van een advocaat vaak voor meer dan 60% uit voorbereiding en correspondentie voordat de rechtszaak begint en die uren heeft u al gratis gebruikt. Daarmee heeft u uiteindelijk toch een grote besparing gehad. De kans dat een conflict overigens uiteindelijk voor de rechter komt is behoorlijk klein. 

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op en laat u adviseren!

Cookie instellingen