Taxi

Het is natuurlijk belangrijk om goed verzekerd de weg op te gaan met uw taxi. Ondanks dat het tegenwoordig erg moeilijk is om uw taxi te verzekeren biedt Van der Laan Assuradeuren B.V. nog via een aantal maatschappijen opties om uw taxi te verzekeren. U kunt gerust contact met ons openemen om een offerte aan te vragen zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Zo kunt u via Van der Laan Assuradeuren B.V. uw taxi's laten verzekeren om goed verzekerd de weg op te gaan.

 

Dekkingen:

Oorzaak schade

WA

WA + Beperkt Casco

WA + Volledig Casco

Schade aan derden

 

 

 

Brand, explosie en blikseminslag

 

 

 

Diefstal of inbraak

 

 

 

Ruitbreuk of ruitschade

 

 

 

Aanrijding met dieren

 

 

 

Storm en ander natuurgeweld

 

 

 

Aanrijdingen, slippen en te water raken

 

 

 

Ander van buitenkomend onheil

 

 

 

 
Aanvullende dekkingen:
  • Ongevallen inzittenden: dit dekt de financiële gevolgen van een ongeval voor uzelf of uw passagiers bij overlijden of blijvende invaliditeit.
  • Schade inzittenden: dit vergoedt alle aantoonbare kosten van daadwerkelijk geleden schade voor de bestuurder en passagiers, zoals medische kosten, inkomensverlies, aanpassingen in uw woning en smartengeld. Ook schade aan bagage is gedekt.
  • Verhaalsrechtsbijstandverzekering: hiermee heeft u recht op juridische hulp om schade aan uw auto of letselschade te verhalen op de veroorzaker.
  • Rechtsbijstandverzekering motorrijtuigen: hiermee krijgt u deskundige rechtshulp om conflicten op te lossen waarmee u te maken kunt krijgen als u een auto bezit, zoals conflicten over aan- of verkoop, onderhoud, reparatie, verhaalschade en strafzaken.

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op en laat u adviseren!

Cookie instellingen