Uw onderneming

Ondernemen is uw vak en voor u als ondernemer staat de continuïteit van uw bedrijf voorop. Bij uw onderneming zijn er veel zaken waarmee u rekening moet houden. Wij zijn uw partner en staan dagelijks klaar voor al uw vragen.

U kunt bij ons terecht voor een risicoanalyse van uw bedrijfsrisico's zoals aansprakelijkheid, rechtsbijstand, de risico's in en om het gebouw, vervoer, cyber en helpen u met het inzichtelijk maken van uw risico's.

U werkt met zorgvuldigheid en neemt preventieve maatregelen waar mogelijk. De resterende risico's kunt u afdekken met een passende verzekering. Wij bieden een grondig en betrouwbaar advies, verzekeringen en totaaloplossingen voor uw bedrijfsrisico's.

Wij ontzorgen en ondersteunen u waar mogelijk! Ook bij schade stellen wij alles in het werk om te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Uw personeel: 

De mensen die in uw bedrijf werken zijn essentieel voor het succes ervan. Zij zijn de drijvende kracht achter uw onderneming. Om talentvolle medewerkers aan te trekken en de band met bestaande werknemers te verstevigen, is het niet alleen belangrijk om een goed salaris te bieden. Maar ook om aandacht te besteden aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Bij het regelen van de secundaire arbeidsvoorwaarden staat u er niet alleen voor. Wij staan klaar om u te ondersteunen. Of het nu gaat om een collectieve WIA-verzekering een uitstekende pensioenoplossing of collectieve ongevallen ons employee benefits pakket biedt diverse mogelijkheden.

Goed werkgeverschap: Goed zorgen voor de medewerkers van uw bedrijf.

U hoort de term steeds vaker: ‘goed werkgeverschap’. Het wordt als onderdeel gezien van duurzame inzetbaarheid. Bij goed werkgeverschap gaat het in het kort om de volgende zes punten: zorgvuldig zijn, geen misbruik maken van de positie als werkgever, het motiveren van grote beslissingen, het waarmaken van verwachtingen, het gelijk behandelen van medewerkers en het zorgen voor een goede verzekering, zoals bijvoorbeeld de werknemers schadeverzekering (WSV). Het zorgdragen voor een veilige werkplek en een gezonde werkomgeving behoren hierbij en je kan als onderdeel hiervan ook denken aan een goede verzuimaanpak. 

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op en laat u adviseren!

Cookie instellingen