Uitvaart

Een uitvaart in Nederland kost al gauw tussen de €7.000,- en €11.500,-. Dat is een flink bedrag! Hierdoor is het in veel gevallen fijn om een passende uitvaartverzekering te hebben. Deze verzekering kan voor u alleen zijn, maar ook voor uw hele gezin. Via Van der Laan Assuradeuren B.V. heeft u de mogelijkheid een uitvaartverzekering af te sluiten. Wij werken hiervoor samen met meerdere maatschappijen. 

Een uitvaartverzekering kent twee vormen:

 

Natura-verzekering:

De Natura-verzekering bestaat uit de volledige ondersteuning van een uitvaartverzorger en een vrij te besteden bedrag voor al uw wensen. De uitvaartverzorger helpt uw nabestaanden met het regelen van de uitvaart en helpt hen met het maken van keuzes. Het vrij te besteden bedrag gebruiken uw nabestaanden om de uitvaart naar uw of hun wens vorm te geven. Zij kiezen zelf waar ze het bedrag voor de uitvaart aan uitgeven.

 

Geld of kapitaal-verzekering:

Met de Geld- of Kapitaal-verzekering verzekert u een geldbedrag, eventueel als aanvulling op uw al bestaande uitvaartverzekering. Na uw overlijden ontvangen uw nabestaanden het verzekerde bedrag waarmee zij de kosten van uw uitvaart kunnen betalen. Zij bepalen dan zelf hoe het afscheid eruit moet zien en wie het afscheid mag verzorgen.

 

Kosten uitvaart: 

De kosten van een crematie en een begrafenis kunnen erg van elkaar verschillen. Via de volgende maatschappijen kunt u berekenen wat de kosten gaan zijn van een uitvaart naar uw wensen: Monuta, Ardanta. De uitkomst van deze berekening kunt u gebruiken als verzekerd bedrag voor uw verzekering. 

 

Premie:

De premie voor een Uitvaartverzekering is maatwerk. Uw leeftijd, geslacht, hoogte van het verzekerde bedrag, uw huidige gezondheid én de looptijd van uw polis bepalen mede de premie. Bent u benieuwd wat een uitvaartverzekering voor u kost? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. 

Cookie instellingen